Google Website Translator Gadget

søndag 22. januar 2012

Dag 6...

...med 30 Day Shred er over. Merket godt at jeg ikke hadde trent i går, men jeg kom meg igjennom hele videoen. Kommer til å fortsette med økt èn inntil jeg klarer alle øvelsene like bra. Har ingenting på økt 2 å gjøre ennå ;)

3 kommentarer:

  1. Så utrolig flink du har vært! og en kjempebra begynnelse på vektnedgangen selv om det nok er mye vann. Det hjelper uendelig på motivasjonen uansett når man ser kg forsvinne. Har lastet ned hele 30 day shred serien og skal hive meg på den når jeg begynner å jobbe med disse gufne baby kg. Forstår godt at du holder deg på nivå 1 til du mestrer alt. Det viktigste er at du faktisk trener, og merker på bloggen din at du er i bedre humør nå :)

    SvarSlett
  2. Hei Elisabeth :)

    Jeg leste kommentaren din til meg, og må bare si Bare Hyggelig! Veldig koselig å lese at jeg var til hjelp. :)
    Jeg er helt imponert over hvor flink du er -råflink! Det er som å lese en helt ny blogg. :)

    Skjønner godt at du holder deg til rundt 1000-1200 kcal nå i begynnelsen. Så lenge du har energi og føler deg bra, så er det absolutt ikke noen fare å holde seg på det kcal-nivået. Det er nok noen som vil si at du bør spise mere, men det er kun du som vet hva som fungerer for deg. Og det er jo supert at du ser resultater så fort -det er nok en kjempestor motivasjon kan jeg tenke meg. Sånn er det ihvertfall for meg. :)

    Hvis du har søtsug, så kan du spise skyr naturell eller mager kesam med ublandet fun light saft (jeg synes at det er best med wild berries) og kanel. Det er veldig godt og ikke minst sunt. Masse proteiner og man er mett veldig lenge. :)
    Jeg bruker også å drikke en kopp med "Rett i Koppen -lett sjokoladedrikk". Synes at det funker mot sjokoladesuget. :)

    Gleder meg til å følge deg videre. Jeg er helt sikkert på at du klarer å nå målet ditt til slutt! :)

    SvarSlett
  3. Ååååå, så flink du e :) Imponert av ståpåvilja di, søte :)
    OG misunnelig på vekttapet.. ;p Går desverre ikke like fort her... Men det går rett vei... :p
    Nesten sånn at e blir litt nyskjerrig på den videoen åsså, men tror nok e holder me til Sats enn så lenge :) I mårra står Zumba på timeplanen, gjett om e gler me :D Har bare vært på d en gang før, da det va heilt nytt! Det va kjempegøy så håpe på samme i mårra :D

    SvarSlett