Google Website Translator Gadget

torsdag 19. januar 2012

Dag 4 og still going strong...

Har inntatt en porsjon tunfisk og helseklibrød, så nå sitter jeg på vent for å kunne få trene. Det er dag fire med 30 Day Shred. Lurer på hvor lenge jeg holder ut i dag ;) Har ikke vondt i kroppen som tidligere dager. Er støl, men overkommelig. Sover derimot mye mer enn tidligere... Tvang meg opp etter 10 timer, men skulle gjerne ha sovet mer. Jeg gikk på vekta i morges... Klarte ikke å la være. Det går nedover kan man si ;) Om tre dager skal jeg fortelle hvor mye jeg har gått ned første uka.

Baby kjøpte inn masse sunn mat til meg i går, så nå blir det ikke noe problem å tenke ut gode retter i lang tid framover. Han spiser fortsatt dobbelt så mye som før jeg begynte å slanke meg. Vet seriøst ikke om det er redsel for å ikke få i seg nok mat eller hva det er? Merkelig mann :)

Snakket mye med Marthe om jobb i går... Så nå har jeg en plan angående hva jeg skal gjøre. Men jeg er litt i tvil angående hva som skjer når sykemeldinga mi er over og jeg eventuelt begynner å jobbe. Jeg får utbetalt penger rundt den 20. hver måned, men dersom jeg begynner å jobbe får jeg jo ikke lønn før måneden etter, den 12. Dette kan da umulig stemme? Hva skal de som ikke er fast ansatt gjøre da når de går fra sykemelding til arbeid? Kanskje det bare er jeg som er forvirret. CHRISTINE: Vet du noe om dette? :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar