Google Website Translator Gadget

fredag 23. mars 2012

Helg!

Nå er det fredag og helg. Jeg venter på at Baby skal komme inn døra hvert øyeblikk nå... Vet ikke helt hva vi skal finne på, men noen må i alle fall handle mat og leiligheten burde absolutt bli ryddet. Jeg betalte regninger i stad, for sykepengene var kommet inn. Vel, der gikk halve månedslønnen bort på noen få minutter. Denne måneden blir knallhard. Vi har såvidt råd til husleie... Og ingenting annet enn det. Yilmaz får heldigvis lønn den 12. og en riktig så god lønn blir det! Han fikk nemlig lønnsslippen for forrige måned i posten i går, og der sto blant annet timelønnen hans. Shit, han tjener like mye som jeg gjør etter seks års ansiennitet!! Er det fordi han er utlending eller hva? 30 kr mer i timen enn andre nybegynnere... Merkelig, men jeg skal ikke klage ;)

Der kom han inn døra... Får hive på meg noen klær og ta en røyk. Baby har forørig vært røykfri i et år nå, flink som han er. Verre med meg, men jeg har ikke engang forsøkt å slutte. Andre ting jeg er mer fokusert på å få i orden før jeg begynner å tenke på røykeslutt.

Forøvrig begynner jeg å miste håpet angående å finne en ny leilighet. Nå har Yilmaz ringt på flere leiligheter, og en dame åpnet ikke engang telefonen, selv om hun hadde lagt ut annonse. Alle sier at den er opptatt... Jeg vet ikke om det er slik i Narvik at folk er hysteriske etter å få seg ny leilighet hele tiden, eller om de bare er så ufattelig rasistiske at de sier ¨den er opptatt¨ med èn gang de hører at man ikke er norsk. Vi så jo hvor vanskelig det var for Baby å få seg jobb, men heldigvis møtte han til slutt på ei hyggelig dame som ga han en sjanse. Urettferdelig at det skal være slik her nord... Etter hva jeg har forstått er det enklere i for eksempel Oslo, der det finnes mange flere utenlandske mennesker.

Ha ei god helg alle sammen! Om ei stund skal Baby møte familien på Msn, for første gang siden i fjor sommer. Jeg har maset han til det, men regner med at han vil synes det er veldig hyggelig ;) I kveld blir det vel en film, og deretter skal jeg fortsette på min nye bok... Mer kommer etterhvert.

XXX

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar