Google Website Translator Gadget

torsdag 9. februar 2012

Dyreplageri

Som noen av dere kanskje har fått med dere, så er jeg veldig glad i dyr. Og jeg forsøker å øke bevisstheten rundt dyrs rettigheter ved å blant annet publisere mine egne og andres erfaringer på min Facebookside. Av og til kommer det noen sjokkerende nyheter som får meg til å grøsse langt inn i sjelen... Det vrenger seg i magen når jeg legger ut link til denne siden, men vær så snill å åpne den og LES!!! Når skal grensen for dyreplageri nås? En svensk dame pinte i hjel 38 stakkars kattunger ved å putte dem i fryseren og ignorere skrikene deres til de døde, og fikk ikke fengselsstraff fordi ¨hun ikke hadde til hensikt å plage dyrene¨. Hva kaller domsstolen dette hvis det ikke er dyreplageri??? Prøv å putt 38 mennesker inn i fryseren og se om dere fortsatt lar et så ondt menneske gå fri!!!!!!! Dyr fortjener å ha rettigheter på linje med mennesker når det gjelder overgrep, mishandling, tortur og drap. INGEN uskyldige dyr i denne verden fortjener å lide skjebner som denne. De kan føle sorg, frykt og ikke minst: SMERTE. De fortjener å bli elsket og tatt vare på. Av og til klarer ikke et menneske alene å ta vare på dyret/dyrene sitt/sine, men det finnes da steder hvor man kan søke hjelp. INGENTING skal kunne forsvare en slik handling. Drap mot dyr = Fengselsstraff, ikke en bot på 6000 kr. Skulle likt å se en svensk domsstol la en massemorder gå fri, når det gjelder drap på andre mennesker. Hvorfor setter vi menneskene oss selv så innmari høyt? Hva får oss til å tro at vi er mer verdt enn dyr? Vi ER dyr. Men vi er hverken de største eller de sterkeste. Vi skal liksom være de klokeste... Da burde vi være kloke nok til å kunne behandle dyrene med den respekten de fortjener.

Jeg er så SINT og så KVALM. Her er linken:

http://www.dagbladet.no/2012/02/09/nyheter/innenriks/dyreplageri/20146981/

2 kommentarer:

  1. Huff, det er så utrolig mange dyr som lider, og alt for mange folk som aldri skulle ha hatt lov til å ha dyr... Helt grusomt at noen kan ha hjerte til å gjøre noe sånt som hun svenske damen. Får helt vondt inni meg av å lese slike ting. :(

    Leste akkurat dette på tv2.no -helt grusomt!!!

    http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/avsloerte-grov-dyremishandling-med-skjult-kamera-3705774.html

    SvarSlett
    Svar
    1. Å fyyyy :( Den videoen taklet jeg ikke å åpne. Er det virkelig mulig at sånt kan skje i et så oppegående land som Australia? Det der må være noe av det verste jeg har sett. Ren og skjær tortur. De menneskene som jobber på slakteriet må være sjuke. Ble skikkelig kvalm nå :( Men VELDIG glad for at sånt blir avslørt og vist i media, slik at det kanskje kan bli mer oppmerksomhet og bevissthet rundt dette - at det kanskje hindrer lignende å skje andre steder.

      Slett