Google Website Translator Gadget

mandag 31. januar 2011

Marocco it is!

Dagen har gått til å finne et nytt turistmål for ferien vår, siden det ikke kunne bli Egypt denne gangen... Mamma var særlig skuffet, og hadde ikke lyst til å reise til Egypt med et senere fly (dvs 2.mars), så da måtte vi finne et alternativt reisemål - noe som ikke var enkelt!! Tunisia, Israel og Jordan hadde fulle fly eller 1-ukersturer. Vi lette høyt og lavt i flere timer, og til slutt ga vi opp :( Helt til min kjære bror kom med den geniale idéen om å sjekke http://www.apollo.se/ ikke bare norske sider... Og der fant vi: MAROKKO. Ingen norske charterselskaper har reiser til Marokko, men Norwegian har direktefly til både Agadir og Marrakech. Billettene var rimelige, og etter å ha sjekket http://www.tripadvisor.com/ kom vi fram til et supert 4-stjerners (offisielt 5-stjerners) hotell nært stranden og midt i sentrum av Agadir; en ferieby med 700 000 innbyggere. I morgen skal vi ringe Ving og høre når pengene kommer inn på konto (for tapt reise), og så bestiller vi fly + hotell med Norwegian. Håper at de kan fikse transport for oss også... Noen som har erfaringer med dette? Hotellet vi skal bo på har henteservice t/r flyplassen.

Avreise, Harstad-Oslo: 8.feb
Avreise, Oslo-Agadir: 12.feb

Så da ble det altså ikke Egypt, selv vi virkelig hadde håpet at konflikten i landet ikke kom til å påvirke turismen. Men nå får vi prøvd et helt nytt land, og reisen blir på egenhånd. Vi må selv finne ut hvor vi er, hvor vi skal, utflukter o.l. Men jeg har printet ut informasjonsheftet på http://www.ving.se/ med alt man trenger av generell info + tips om restauranter, steder å oppleve osv.

Genialt! Hadde ikke lyst til å gå i fra Egypt-tur til Gran Kanaria-tur... Så heldigvis får vi opplevd et annet arabisk land - og siden ingen norske turoperatører reiser hit er det heller ikke slik at ¨alle¨ har vært der.

Marokko, here we come!

Hotel Kenzi Europa:








Hotellet har spa, tyrkisk bad, sauna, trimrom, yoga-instruktør, utendørs-og innendørs svømmebasseng, gratis trådløst internett på rommet, pris inkludert frokostbuffet + diverse. Tripadvisor har scoret dette til #10 av 70 hoteller i Agadir. Veldig kjekt å kunne titte litt rundt på nettet, slik at man vet at man ikke blir lurt. Litt rart å skulle reise til et fremmed land med rutefly ;) Jeg er veldig spent. Så lenge rommet er rent og vi kommer oss helberget fra flyplassen, så er jeg fornøyd :D

Gi meg gjerne noen tips dersom du har vært i Agadir! :)

1 kommentar:

  1. Jag har tyvärr inga goda erfarenheter av marockaner, även om man inte ska dra alla över en kam. Sedan har jag hört att dem är väldigt på, betydligt mer på än vad säljarna i Turkiet och i Egypten så det gäller nog att vara smart!

    Men tror nog att ni får en fin ferie iaf! Skönt att få komma bort och se något nytt! :)

    SvarSlett