Google Website Translator Gadget

mandag 15. november 2010

Livstegn

Så fikk jeg da første livstegn fra you-know-who i dag... Og det var som fortventet: ¨Jeg hater deg, du er så egoistisk, du støttet meg aldri og du forsøkte å styre livet mitt¨... Når jeg sa at det ikke var noe poeng i å ta kontakt etter flere dager, for å fortelle meg akkurat det samme som han allerede har sagt, fikk jeg til svar at han tok kontakt fordi han ikke klarte å styre seg selv fordi han hater meg så mye... Og dessuten skulle han betale tilbake penger jeg har brukt på han, og sende meg forlovelsesringen neste gang jeg kom til Tyrkia. Jeg sa at jeg ikke vil ha penger eller noe ring tilbake.

Så endte det da slik... Han kunne ikke legge stoltheten sin til side og la meg få siste ordet. Siden jeg sto på mitt, endte han opp med å hate meg enda mer...og til slutt får jeg høre hvordan jeg aldri støttet han, selv om alt jeg gjorde var å støtte han. Men det er en lang vei fra å støtte den man elsker til å akseptere at den man elsker ikke lenger behandler en med gjensidig respekt og forståelse. Han bryr seg ikke om hvilken situasjon han har satt meg i, og i hans øyne er det jeg som har satt han i den situasjonen VI er i nå. Hvordan er det mulig å bo på samme jordklode, men tenke som om man var fra helt forskjellige planeter?? Jeg forstår ikke hensikten med å skrive til meg i dag etter så lang tid, at han hater meg, og så lage drama etterpå om at han ønsker meg et fint liv osv osv. Jeg er 26 år. Jeg er ingen drittunge lenger, og jeg ser meg altfor god til en slik lavmålt samtale. Det er nok nå... Sjansene dine var fortsatt høye, men nå har de sunket til et minimum. Dersom du noengang skulle innse at du tok feil, står ikke døren lenger åpen. Du skal måtte kjempe lenge for å få meg tilbake... Men igjen: Du er altfor sta til å se at du tok feil.

I dag mistet jeg alt håp. Jeg mistet en del av meg selv og jeg vet ikke hvordan livet skal bli etter dette. Jeg har ikke noe mål med framtiden, no clue hva jeg skal gjøre... Vet ikke engang hvordan jeg skal begynne å komme meg tilbake til livet igjen. Jeg er død på innsiden.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar