Google Website Translator Gadget

tirsdag 2. november 2010

Film update

I løpet av Tyrkiaturen så vi flere filmer... Jeg husker neppe alle, men her er noen av filmene vi så:

Agora: Ufattelig kjedelig og meningsløs film. Imponerende hvordan det går an å lage en så storslagen film uten å klare å vise publikum hva de forsøker å fortelle... Scenene var usammenhengende, historien veldig religiøs og ekstremt forvirrende. Vi klarte ikke å forstå innholdet i filmen, så vi slo av filmen etter 45 minutters spilletid uten å ha blitt noe klokere. Bortkastet tid...

A-TEAM: Denne filmen hadde jeg høye forventninger til, da jeg vokste opp med A-team på tv. Filmen hastet seg igjennom første halvdel, innholdet var oppbrukt og rollefigurene spilte karakterene sine helt annerledes enn hva originalene gjorde. Terrorisme, hvitvasking av penger, Irak... Hva er spennende med det? *Snork* Vi slo av da vi var på vei inn i andre halvdel...

The House of The Devil: Digget denne filmen, men slutten var altfor kjapp... Vi ble skremte og engasjerte. Bra sluttpoeng, men alt skjedde altfor fort... På fem minutter hadde hun drept flere av de onde menneskene, reddet seg ut av huset, drept seg selv, for så å ende opp gravid på sykehuset med ungen til djevelen. The end.

Anti-Christ: Enda en meningsløs film med en syk og meget VOND vri på slutten... Bildene er fortsatt klistret til minnet. Anbefaler INGEN å se denne filmen.

District 9: Grotesk. Det finnes ingen andre ord som kan beskrive District 9. Jeg både elsket og hatet filmen som har scoret veldig høyt på IMDB sine hjemmesider. Ingen av oss er science fiction-fan, men denne skulle kombinere grøss med science fiction... Noe den virkelig gjorde. Filmen framstiller menneskerasen som brutal, hjerteløs og fullpakket av ondskap. Jeg ble sint, opprørt, kvalm, glad, engasjert... Tror nok at hele skalaen av følelser ble berørt. Se denne om dere ikke har en lettpåvirkelig mage.

Cloudy With A Chance Of Meatballs: Animasjonsfilm i særklasse. Sit back and enjoy! Denne vil få deg til å drømme deg langt, langt vekk til en verden hvor alt er mulig :) I alle fall gjorde vi det :) Faren til hovedfiguren var hysterisk morsom. Bare synet av denne vanvittig trege mannen med et eneste stort øyebryn fikk meg til å le høyt. Anbefales!

Day Of The Living Dead: Romero skuffer.. Hva hendte med regissøren som kreerte et mesterverk med Dawn Of The Dead? I sin nyeste film latterliggjør han zombier, filmen inneholder elendige skuespillerprestasjoner og unødvendig brutalitet som umulig kan virke skremmende på NOEN.

The Invention Of Lying: Hysterisk morsom de første tretti minuttene, deretter dalende morsomhetsfaktor. Det hele ender veldig kjedelig og mer som i en dramafilm.

Cold Prey II: Norsk grøss på sitt beste! Denne filmen har jeg sett tre-fire ganger tidligere, men Yilmaz har kun sett 1eren. Han syntes at 2eren var minst like bra, så i desember skal vi se Cold Prey 3 som nettopp har gått på kino hjemme i Norge ;)

Vi forsøkte å spille av Ghost Writer, men det var noe feil med dvd-en... Så også halve delen av en film jeg ikke engang husker navnet på. Den var en elendig blanding av virkelighet og animasjon med en drittunge som kom til en øy med troll... Totalt uengasjerende. Noe med little things et-eller-annet... Styr unna!

Baby hadde fått tre filmer av søsteren, men to av dem var fra Korea med tyrkisk tekst... :P Og den siste med Mel Gibson hadde jeg allerede sett. Vi har nå lastet ned MOON som vi skal se sammen i desember. Gleder meg veldig til det :))



Se denne! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar