Google Website Translator Gadget

tirsdag 29. november 2011

SLAKTING AV DYR I FOTBALLENS NAVN!!

Jeg er i sjokk etter å ha lest om de forferdelige overgrepene som skjer i Ukraina - landet som forbereder seg til UEFA-cupen i fotball ved å slakte alle løshunder og gatekatter på brutalt vis. Ukraina har et stort problem med dyr som lever på gaten, og for at hovedstaden skal se ¨fin¨ ut til at fotballsupportere og spillere kommer til Ukraina i 2013, har de funnet flere sjokkerende metoder å ¨hanskes¨ med problemet på.

Myndighetene forgifter hunder på gaten, slik at de blir liggende med kramper og store smerter i lang tid mens de pines i hjel. Dersom man ringer til politiet, blir liket dumpet i søppelkassen i nabolaget, og rapporten oversett. Det ligger gift ute i parker hvor barn leker, og barna blir veldig påvirket av å se lik av døde dyr liggende rundt dem.

Den andre metoden de har er å pakke katter og hunder inn i sekker, før de transporteres avgårde til et krematorium hvor de brennes levende. Det ligger en video på YouTube som viser dette krematoriet, men myndighetene går ut med at krematoriet var en nødvendighet for å hindre bittskader fra løshunder. De påstår at de kun brenner allerede forgiftede (dvs døde) hunder. Dette stemmer ikke! Det finnes også flere videoer og bilder som beviser at hunder og katter har blitt henrettet med skytevåpen på gata. Alt dette på grunn av fotball, for å vise en fin fasade ovenfor de som ankommer byen om et par år. Det er beregnet at cirka 50 000 hunder har endt livet sitt på denne måten, i tillegg til kattene som er i et mindretall.

Det gjør vondt i hjertet og jeg blir kvalm inni meg. Dyrerettsaktivister har kjempet for dette helt siden de grusomme handlingene begynte, men de blir fullstendig oversett av parlamentet og myndighetene i landet. Hva får mennesker til å utføre slike barbariske handlinger? Hva med kastrering/sterilisering av dyrene, slik at de BLIR færre, i stedet for torturering? Hva med avlivning på humant vis dersom hunden er agressiv, i stedet for kremering??? Det er en enkel, men dyrere løsning for myndighetene, som unnskylder sine handlinger ved å si at dette skjer på grunn av den økonomiske krisen. Så man har rett til å utføre barbariske handlinger som drap dersom man får pengeproblemer? Hvorfor gjelder ikke disse reglene også for menneskedrap da? Dette spørsmålet svarer seg selv... Dyrene i Ukraina blir sett på som en pest som må utryddes. Hunder og katter har null verdi i deres øyne.

Det er en syk verden vi lever i. Enda sykere er det at mennesker utenfor Ukrainas grenser ¨aksepterer¨ dette i stillhet. Er du en av dem??? Nei? Signer en av de mange kampanjene som ligger ute på nettet. Vis at du bryr deg. Din signatur teller. Ikke si ¨uff, så fælt¨ og trykk deg ut av siden igjen!! GJØR NOE, for dette er groteskt!!!!!!!!



http://rt.com/news/animal-cruelty-ukraine-euro-2012-929/
http://www.youtube.com/watch?v=49KV17Bw-28&feature=share
http://www.people.co.uk/news/uk-world-news/2011/10/16/soccer-stars-fury-as-more-than-50-000-stray-dogs-are-slaughtered-in-ukraine-as-it-prepares-to-host-euro-2012-102039-23491212/#.TtTB0AOBebQ.facebook

Her er en av de største kampanjene du kan signere:

http://www.thepetitionsite.com/2/tell-ukraine-to-stop-burning-animals-alive/

Ellers finner du MANGE andre kampanjer ved å søke i Google.

2 kommentarer:

  1. Are you fucking kidding me? Jeg blir kvalm av folk som mishandler dyr, skjønner ikke at det finnes så mange onde mennesker i verden..ARG!

    SvarSlett
  2. Det er noe av det verste jeg kan se, jeg klarer ikke engang å se sånne bilder, eller videoer, får helt vondt inni meg. Kan ikke forstå hvordan noen kan være så slemme mot noen forsvarsløse dyr!!!!

    SvarSlett