Google Website Translator Gadget

torsdag 1. desember 2011

Trøst...

For å glede meg selv litt, så bestilte jeg noe sminke online (really?). Føler meg allerede mye bedre. Shopping hjelper, og hvis det er noe jeg virkelig eeeelsker, så er det nettshopping! Nå som det er lite i pengekassa, så bestilte jeg selvfølgelig kun rimelige produkter. Kom over en nettside fra USA via en blogg jeg leser: http://beautyjoint.com. De sender ut til hele verden, og dersom man tar det laveste portoalternativet blir det ikke dyrt. Dette bestilte jeg:

- Fem neglelakker i lekre farger fra KLEANCOLOR. Har ikke funnet lignende her hjemme.
- 2 leppestifter i knæsje farger fra NYX.
- 1 øyenskyggesett med masse glitter

Pris: 150 kr.

Det funker!




Litt forskjellig å velge i mellom... ;) Og dette er bare et av flere merker de har på nettsiden.
Pris per stykk: 10 kr. Bestilte for under 200 kr, slik at jeg slipper å betale toll.

Jeg bestilte den med bruntoner. Elsker gyldne øyenskygger <3
Har man blå øyne, virker øynene enda blåere.

Bestilte også en leppestift fra en annen nettside som selger Wet n Wild-produkter; billige, men gode produkter som også blir brukt av kjendiser. Synes fargene var vidunderlige etter å ha sett dem i denne bloggen: http://rodeo.net/killercolours/ Hun tester stadig nye produkter, og linker til flere nettsider hvor man kan kjøpe både billig og litt dyrere sminke. Kommer garantert til å følge denne bloggen videre.

Mauve Outta Here (mer lillaskjær i real life).

I'm going to sleep a little less depressed, a few percent happier. For now.
















2 kommentarer:

  1. Ytterst slemt å fortelle om ditte her samme dag som e har fått lønn.... ;) Ser nok at e må investere litt i den lekre øyenskyggen som du falt for ja ;)

    SvarSlett
  2. Oooo, det var mange fine neglelakker! Og øyenskyggen var jo bare magisk! Jeg er også helt frelst av gyldne toner! Bruker ikke annet :) Og ikke dårlig pris!! Kos deg med dem når du får dem :D

    SvarSlett