Google Website Translator Gadget

mandag 26. desember 2011

2.juledag = sykedag

Har ikke vært noe særlig til selskap i dag. Jeg klarte såvidt å spise en liten porsjon middag, og det var kun for syns skyld. Har ligget på sofaen og hostet og slimet noe vanvittig. Paracet hjelper ikke mot feberen lenger, og jeg føler meg bare verre og verre. Modern sa at vi kunne kjøre til legevakta, men det vil jeg ikke. De gjør minst mulig. I 2006 dro jeg på legevakta med en kraftig halsbetennelse. Legen sa at jeg ikke hadde betennelse fordi crp-en ikke viste noe, men jeg visste jo selv at jeg var sjuk. Han ba meg om å slutte å røyke, så kom jeg nok til å bli ¨frisk¨. Ehh... Tre måneder etterpå ble jeg operert i halsen. De fjernet mandlene mine og sendte de til Tromsø hvor de fant ut at jeg ikke bare hadd KRONISK betennelse i begge mandlene, men at jeg hadde en bakterie kalt actinomyces i ene mandelen. Dere kan jo google den... Ikke særlig hyggelig selskap. Jeg måtte til røntgen for å sjekke at den ikke hadde spredd seg til lungene. Jeg fikk beskjed om at mandlene skulle ha vært fjernet for fem år siden! Og da hadde jeg vært hos legen minst ti ganger uten å bli trodd, og uten å få antibiotika. Crp-en viste ingenting fordi betennelsen var innkapslet i mandlene. Kunne ha fortalt en historie om betennelsen jeg fikk av operasjonssåret og ble innlagt på sykehuset fordi de ga meg gedigne antibiotikatabletter som jeg ikke kunne svelge knust engang, men jeg tror dette ble mer enn nok. Poenget mitt er at jeg har gitt opp håpet å få antibiotika av norsk helsevesen, så derfor sparer jeg pengene mine til noe annet. Forhåpentligvis går dette over av seg selv. Skjønner at jeg har fått bihulebetennelse. Ironisk, hæ? Jeg fjernet mandlene, og begynte da å få bihulebetennelse x3 per år. Nice. Den bare forflyttet seg oppover :P

Nå høres jeg sikkert grinete ut, men jeg blir det når jeg er syk. Yilmaz trøster og hjelper så godt han kan. Jeg vil nesten gråte fordi jeg er så syk :( En ting jeg har merket meg er at jeg ikke har vært ordentlig syk under hele perioden jeg har gått på antidepressiva. Med en gang jeg sluttet med medisinen, ble jeg altså syk. En sammenheng...?

Vi så The Smurfs i kveld. Søt film :) Prøvde oss på The Thing på julaften. Slo av halvveis. For en skuffelse! Elendige skuespillerprestasjoner, effektene var latterlig dårlige og storyen altfor tynn. Prøvde oss på The Guard i går fordi den virkelig SÅ morsom på traileren. Eneste bemerkelsesverdige ved filmen var antall ganger ordet ¨fucking¨ ble repetert. Ekkel og Umorsom film som jeg ikke anbefaler til noen andre enn de med gørr kjedelig ¨humor¨. Charlie og sjokoladefabrikken var ok. Hadde forventet mer av Depp. Han var fantastisk i Alice i Eventyrland. Jeg holdt på å sovne flere ganger, filmen var rar, småsyk og med en dårlig slutt. Synes å huske at boka var mye bedre.

Sukk, så negativt innlegg. Nå skal jeg legge meg inntil Baby og få litt trøst. Klokka er 22:30 og dagen er over for min del. Har kastet opp flere ganger i kveld. Orker virkelig ikke mer. Håper morgendagen blir bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar