Google Website Translator Gadget

lørdag 17. april 2010

Stuck i Norge!!

Så ble det ingen Tyrkia-tur på meg i dag. I akkurat dette øyeblikk skulle Yilmaz, søsteren hans og typen hennes hentet meg på flyplassen i Ankara, men den gang ei. I stedet har jeg tilbrakt fredagskvelden foran tv-en med en mengde godis, for å dempe sorgen uten at det har hjulpet så veldig mye... Lena og Renè hadde spillkveld hos seg, og flere folk skulle komme. Jeg følte at det ble feil å dra dit for å ha det ¨gøy¨ når Baby sitter alene i Ankara, så jeg ga beskjed om at jeg ikke kom alikevel.

Flybilletten t/r Evenes-Oslo booket mamma om til mandag 19.04, mens Baby fikset billetten t/r Oslo-Istanbul-Ankara på Turkish Airlines' kontor i Ankara. MEN hvem vet hva som skjer og om jeg kommer meg avgårde på mandag...Det ser mørkt ut, men bedre å ha en billett som man kan booke om til senere, enn å booke et fly til neste fredag og se på at flyene begynner å gå, og at man selv må sitte og vente fordi man overdrev situasjonen. Tiden vil vise...

Det er en tung dag i dag... Ringte jobben for å høre om de hadde leid inn folk for helgen, og det hadde de. Hadde jeg i alle fall hatt noen vakter, så kunne jeg tjent litt penger mens jeg er stuck her...!!

Siste nytt:

http://www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=10000948

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar