Google Website Translator Gadget

mandag 6. desember 2010

TURKEY!

Har ikke hatt anledning til å oppdatere bloggen. Jeg faller visst mer og mer av med blogginga :-/ Men har hatt en god grunn denne gangen ;) Det ble Tyrkia-tur, etter mye om og mén... Var noe som hendte i siste liten som gjorde at jeg ikke ante om jeg skulle reise eller ikke. Lena kom og hentet meg, og vi kjørte tur God knows hvor lenge... Men godt å få prata med noen. Lena stiller alltid opp!! Hun ga meg noen råd, og etter en sms jeg fikk fra Yilmaz kastet jeg meg over pakkingen... På noen få timer hadde jeg pakket kofferten, laget adventskalender til han og fikset bursdagsgaven hans fra meg og mamma...

Sov to timer før jeg måtte opp igjen kl 3 om natten, for å reise til Oslo... Deretter laaaang ventetid på flyplassen med strandfaste, grinete turister som ventet på innstilte Spania-fly. Jeg kom meg helskinnet fram. Yilmaz møtte meg på flyplassen og vi dro til Oba sammen. FANTASTISK leilighet!!!! Dette er den fineste leiligheten jeg noensinne har leid, så er virkelig storfornøyd! Liker ikke at det er så langt unna byen, men da bruker vi bare mindre penger og koser oss mer hjemme ;) Vi hadde en del å prate om etter all dritten som har hendt, men jeg tror at det blir bra nå... Virker i alle fall sånn :) Ordnet opp i en del misforståelser også. Én ting er sikkert: Det er mye bedre å snakke sammen face to face, enn via Skype eller telefon!!

I går var vi på Metro og handlet inn masssssse mat, og fant noen julegaver. Jeg har ingen penger, så veldig kjekt at Yilmaz hadde fylt opp lommeboka før han reiste hit :P Deretter spiste vi på Ali Baba Restaurant i Oba, og jeg bestilte MENEMEN. Åhh, hvor jeg har savnet menemen! Dvs: En slags eggerøre bestående av løk, tomat og grønn pepper. Nam! I dag sto vi tidlig opp, spiste frokost og koste oss med litt av det Baby fikk i julekalenderen i dag ;) Jeg har pakket inn små gaver for hver dag, alt fra ting han trenger (f.eks undertøy) til julemarsipan. I posene på kalenderen ligger det små håndlagede lapper med et spørsmål eller en gåte som han må besvare før han får åpne gaven som venter... F.eks: ¨What is sweeeter than sugar?¨ Svaret var selvfølgelig ¨Elisabeth¨!! ;) Og Baby trengte bare sekunder på å svare riktig ;) Men i dag var han virkelig elendig... ¨I love you in blue, I love you in red, but most of all I love you in ...?¨ Hvem kan ikke svaret på det liksom?? Han svarte ¨green¨ og ¨CAT¨... Ja, ja, ikke alle kan være like dyktige på rim.

Her kommer svar på de siste tre dager med listeting-greiene:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar