Google Website Translator Gadget

fredag 3. desember 2010

Avlyst

Det blir ingen tur til Tyrkia... Orker ikke å skrive mer enn det. Går og legger meg igjen.

3 kommentarer:

  1. Uff, det skal ikke være så lett.. Håper det ordner seg=/ <3

    SvarSlett
  2. Men... Uff :( Det här låter mindre trevligt! Likaså att du blivit rånad! Hoppas det ordnar sig, allt samma och att du kommer på¨fötter. Kom ihåg att efter regn kommer solsken!

    Sv; Mamma anser att dessa energier är positiva, hur galet det än låter, och jag måste hålla med om att det är så. Det finns inget ont, och om man ber snällt så startar dom tvn efter att dom stängt av den. I ett annat hus, inte längre bort som är ännu äldre, (Jag tror det är inskriptioner från 1400talet där) så är det dock annorlunda. Min kompis bodde där ett tag och en kväll när jag passade hennes hund svär jag på att någon sprang fram och tillbaka i rummet där jag satt. Hunden reagerade också varje natt, och sov sällan. Där var energin mindre god dock, men jag vet inte vad dom valde att göra. Jag fick lära mig jag med att stänga dem ute, om jag skulle vilja.

    Jag vill hemskt gärna veta vad den där drömmen betyder... Men jag vet verkligen inte hur jag ska tyda den.

    Hoppas det ordnar sig, med allt. Ta ingen skit tjejen! Kram!

    SvarSlett
  3. Oh glömde... Jag åker till Trabzon, svarta havet! Jag är rätt less på Alanya, och vill jag till medelhavet gillar jag Kemer :) Har bott lite i Oba och Cikcilli men det är inget jag saknar.

    Är du känt i Oba?

    SvarSlett