Google Website Translator Gadget

fredag 3. desember 2010

RANET :(

Det er en grunn til at jeg ikke har fått blogget mye i det siste... Som sagt var dataen min inne og ble renset for spyware etter å ha lastet ned FLAG COUNTER til bloggen min. Jævla dritt... McAfee antivirusprogram tar ikke spyware, selv om de reklamerer med at de gjør det.

I alle fall, samtidig som dette hendte fikk jeg ikke ladet opp penger på mobilen min... Hver gang jeg ringte fikk jeg beskjed om at oppfylling av mitt kontantkort ikke kunne gjennomføres. Dette skjer kun dersom jeg ikke har penger i banken, men det visste jeg jo at jeg hadde. Så jeg forsøkte igjen og igjen i løpet av flere dager. Var også inne på nettet og la inn kredittopplysningene på nytt, og fikk da ladet opp for 100 kr. Når disse pengene var oppbrukt forsøkte jeg å lade opp via mobilen, men fikk samme svar.

Da jeg ringte kontofonen min (til banken) oppdaget jeg at 450 kr var tatt fra kontoen min. Dette var da beløpet jeg hadde forsøkt å lade opp med til sammen. Jeg gikk i banken og fikk kontoutskrift, og ringte til telefonselskapet jeg bruker. Hos dem er ingen av transaksjonene registrert. Pengene jeg har overført til dem, har blitt overført til noen andre dvs de som har overvåket dataen min med spyware i et par dager. De klarte altså å stjele alle beløpene jeg forsøkte å lade opp tlf med - via VISA-kortet. BRA JOBBET!!!!! Vanligvis lader jeg opp for 500 kr om gangen, slik at jeg slipper å lade opp så ofte. Men siden jeg ikke hadde så mye penger på kontoen forsøkte jeg kun med 50,- om gangen. Takk og lov!!! Tro hvis jeg hadde forsøkt å lade opp for 500,- hver gang??? Da hadde de drittsekkene tappet kontoen min for 4500 kr i stedet for 450 kr.
MCAFEE SUCKS! Det sto ¨ingen spyware¨ på maskinen, selv etter at jeg hadde skjønt at maskinen var infisert! Den finner ikke en dritt, og den aksepterer alt av programmer... Nå har tlf-selskapet slettet brukerkontoen min, så i dag forsøkte jeg å lade opp via mobilen - og det fungerte. Jeg håper at dette var det siste jeg har sett til jævla hackere og spionprogrammer. Seriøst, hva faen feiler det folk som driver med sånt??? Get a job instead! A REAL job!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar