Google Website Translator Gadget

mandag 6. august 2012

Hey hey Alanya

Så kan jeg endelig dele med dere at jeg reiser til ALANYA om to dager ;) Ville vente med å fortelle det til jeg hadde ordnet med papir fra legen min til Nav, men nå er det i boks og jeg er snart klar for å dra :) Bestilte turen for ca en måned siden, og selv om jeg har møtt Emrah og livet mitt har forandret seg en del, så reiser jeg likevel. Det blir tre uker med avslapping, strandliv, treffe masse flotte venner og bekjente, pluss party ;) Har ikke all verden med penger, men kan likså godt være der som å være her. Gleder meg syyyykt mye til å spise tyrkisk mat igjen. Dere finner meg på Ravza nede i havnen ;) Min fine venninne Ida som jeg også møtte i Luleå i sommer, har allerede ankommet Alanya. Hun bor rett ved siden av meg, og Hanne bor også tre minutter unna. Elisabeth kommer nedover siste uka jeg er der og skal bo på samme hotell, og Rita er også der de siste dagene mine. Gleder meg til å få sol på kroppen!! Hotellet ligger 50 meter fra stranden og midt i Damlatas, så det er veldig sentralt.

Fikk pakken min fra Bubbleroom med flere kjoler og topper. ALT passet! Hurra! Har kjøpt sjampo, balsam og hårkur hos frisøren i dag, pluss et nytt strandhåndkle, så nå gjenstår det bare å få pakket kofferten. Det får bli i morgen, for snart skal jeg gå tur med Lena og deretter besøke Emrah. Blir der til i morgen...

Noe av det jeg fikk i posten i dag:




















3 kommentarer:

  1. MEN SERIÖST?! PÅ ONSDAG? Varifrån flyger ni? Med vilka?

    SvarSlett
  2. Jag åker också oslo, men med norwegian, imorgon ;) synes du också skulle ha flygit med dom alltså...

    SvarSlett
  3. Tack! Du må kose deg du med! Jag reser klockan 0600, så innan du kommer till gardermoen, reser alltså dit ikväll och borde vara färdigpackad och ordnad vid det här laget meeen... tror du jag är det? :)

    SvarSlett