Google Website Translator Gadget

fredag 10. august 2012

Alanya update!

Ja, nå sitter jeg på hotellrommet og slapper av før middag... Tenkte å fortelle dere litt om hva jeg har gjort mine første dager i Alanya, pluss legge ut noen bilder (surprising, I know!)

Ankom hotellet i halv fire-timen natt til i går. Temmelig sliten, men gira på adrenalin. Jeg så lysene fra borgen når vi nærmet oss Alanya, og ble fylt med en glede jeg ikke har kjent på altfor lenge. ¨Endelig hjemme!¨ På hotellet fikk jeg beskjed om at jeg skulle bo på et annet hotell i tre dager før jeg kan flytte dit, men det lå 30 meter unna, så det gjorde meg ingenting. Akkurat samme standard osv. De har nok overbooket hotellet ;) Anyway, jeg våknet akkurat i tide til å møte Hanne for en sen frokost som ble til timesvis med skravling.

Wuhuu, her er Hanne :D

¨Litt¨ svett og sliten meg i 46 grader
@Barcelona :)

Ida, mora hennes og søskenbarnet besøkte meg på hotellet. Vi bestemte oss for å møtes senere og gå på byen. Det ble en kjempekoselig kveld med masse cocktails og god stemning ;) Var innom Casablanca, TLC og Istanbul Club. Vi ruslet hjem i 5-tiden i morges. Det må vel tyde på en vellykket kveld? Jeg glemte kameraet på hotellet, så bildene nedenfor er tatt med mobilen og av dårlig kvalitet... Men bedre enn ingenting!







Verdens beste frozen mojito <3 em="em">

Sucuklu pide til nattmat... Nam!









I dag våknet jeg sent. Skulle egentlig på stranda, men det er så utrolig varmt at jeg kjente ikke jeg orket. Dro heller til Angora og besøkte mine kjære venner; familien Kilic. Etterpå sløvet jeg på hotellrestauranten her og har brukt to timer på å få lagt ut bilder til dette innlegget (ustabilt nett ja!). På tide å få i seg noe mat... Blir ikke noe party på meg i kveld. I morgen skal jeg på stranda med Ida og de, og på kvelden blir det disco med min kjære venninne Selda!! ;)

XXX

1 kommentar:

  1. ååååh så gøy at du kommer med update fra Alanya!!:)) Virker ut som du har fått en kjempe fin start på ferien, så jeg håper den fortsetter sånn :) Kos deg maasse videre:) Så håper jeg det kommer flere updates :D btw, i miss istanbul club :p

    SvarSlett